Woman smiling

Moje leto 2020 1.del

Posebno leto je za nami, zato sem se odločila, da bom naredila vpogled v svoje leto 2020 in ga tudi delila tukaj s tabo. 

Preden se vprašaš “kaj je fora?” ti povem, kaj je moj namen za tem.

Želim vedeti, kaj mi je to leto prineslo, kaj sem se naučila, kaj sem doživela in kaj sem spoznala o sebi.
Preden se ugriznem v jezik, med tem ko blebetam, da je za mano brezvezno leto, da nisem nikjer bila, nič konkretnega naredila in začnem “furat safr” raje odprem Google photos in pustim, da fotografije govorijo zase in me popeljejo čez leto.

Iz izkušenj se učim; ne ponavljam istih napak, na situacije reagiram bolje in sem na splošno boljša verzija sebe, zase in za vse druge. 
Življenje gre naprej, kar je bilo, ne pride nazaj in nas ne definira, lahko pa se iz preteklih izkušenj ogromno naučimo. Jaz jih analiziram, saj imam občutek, da tako najbolje napredujem. 

Če delam stvari samo zase, me velikokrat mine.
Več volje in motivacije imam, če lahko svoja spoznanja delim. Obožujem red, sisteme in organizacijo. Izziv pa mi predstavlja, kako svoje leteče misli deliti z drugimi na razumljiv in zanimiv način. Upam, da mi uspeva. 

Morda te navdušim, da narediš enako ali pa se poistovetiš z menoj. 
Če ne probaš ne veš. Sama sem človek izkušenj in moram vse izkusiti sama. Ne učim se iz spoznanj drugih, velikokrat si celo mislim, da nimajo pojma, pa ugotovim, da sem se motila. Ups! No, če si ti en/a tistih, ki rada prebira izkušnje drugih pa si na pravem mestu. 

Naredila sem časovni pregled mojega leta in izpostavila najbolj pomembne izkušnje. Začela sem seveda na začetku s potovanjem na Tajsko, kar si lahko prebereš v naslednji objavi.